Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Dinnyés gazpacho

Dinnyés gazpacho
Dinnyés gazpacho
30 perc / előkészület: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tökéletes felfrissülés a rekkenő hőségben!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A görögdinnyét kimagozzuk és felaprítjuk.
  2. Kevés vízzel a dinnye kétharmadát a paradicsomlével együtt turmixgépe tesszük, és pürésítjük. Átszűrjük, sózzuk, borsozzuk, és lehűtjük.
  3. A maradék dinnyét apró kockára vágjuk az uborkával, a zellerrel és a hagymával együtt, majd a dinnyeléhez adjuk, és lehűtjük.
  4. Tálalásnál kevés balzsamecettel és olívaolajjal meglocsoljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 519
elküldve: 1
receptkönyvben: 16
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

SPAR

Mióta szakács: 2018.03.07.
199 recept

receptjellemzők

kalória: alacsony
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: nyár
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: spanyol
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

görögdinnyés hideg leves

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

87
görögdinnye 400 g
paradicsomlé 2 dl
kígyóuborka 1 db
halványító zeller 2 közepes szár
vöröshagyma 1 db
olívaolaj 2 ek
balzsamecet 2 tk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint