Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gazpacho Pöttyös Andalúz konyhájából

Gazpacho Pöttyös Andalúz konyhájából
Gazpacho Pöttyös Andalúz konyhájából
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Volt olyan szerencsém, hogy Andalúziába nyaraltam a barátnőimmel, ahol az igazi spanyol ízeken túl, a könnyen elkészíthető, az amolyan a "szegény ember konyháját" ismerhettem meg. A gazpacho a nyári hűsítő, ami a sivatagos tájban felüdülést ad ebédre a forró napsütésben. A paradicsom így júniusban sajnos nem olyan ízes itthon, mint kint, így konzervet használtam fel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paradicsomkonzervet, a megpucolt és felszeletelt kígyóuborkát, a felkockázott vöröshagymát és fokhagymát, a felszeletelt kápia paprikát, az olívaolajjal, chiliszósszal és a citromlével beletesszük a turmixgépbe.
  2. A kenyeret beáztatjuk a vízbe, majd amikor megszívta magát, szintén a turmixgépbe öntjük.
  3. Összeturmixoljuk az összes hozzávalót, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  • elkészítettem: 7 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 251
elküldve: 1
receptkönyvben: 17
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Pöttyösch

Mióta szakács: 2015.11.23.
6 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
konyha: spanyol
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

andalúz gazpacho

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

187
konzerv paradicsom 50 dkg
kígyóuborka 0.5 közepes db
vöröshagyma 1 kis db
fokhagyma 4 gerezd
kápia paprika 1 közepes db
olívaolaj 4 ek
chiliszósz 2 ek
citromlé 0.5 citromból nyert
kenyér 2 szelet
víz 2 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint