Himalája só

A Himalája-hegység környékén kézzel bányászott só, melynek felszínre kerüléséhez és feldolgozásához semmilyen ipari eljárást nem alkalmaznak. A sót kíméletesen tisztítják, így megőrzi teljes ásványianyag-tartalmát. Kapható finomra őrölt ill. kisebb-nagyobb darabos formában is. A Himalája sót javasolt csak főzés után adni az ételekhez, így megőrizhetjük jótékony hatásait.
Bármikor.
Száraz, hűvös helyen.
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
0.2 g
Nátrium
38758 mg
Kalcium
24 mg
Magnézium
1 mg
Vas
0.33 mg
fehérje
0 g
Zsír
ásványi anyagok
Kalcium
24 mg
Vas
0.33 mg
Magnézium
1 mg
Nátrium
38758 mg
Cink
0.1 mg
Réz
0.03 mg
Mangán
0.1 mg
Szelén
0.1 µg
szénhidrát
víz
0.2 g
vitaminok
A gyárban állítólag 14 éves gyerekek csontoztak csirkét, az ellenőrzés során pedig a vezetőség megpróbálta elbújtatni őket.
NosaltyHa nem szeretnéd hűlt helyét találni a boltok polcain ennek az élelmiszernek, akkor mihamarabb vegyél belőle.
NosaltyHa van már otthon air fryerünk, akkor azért, ha még nem, akkor pedig sóvárgásból-álmodozásból mentsük el az alábbi recepteket, jól fognak jönni!
NosaltyLetudhatjuk az ünnepi hajsza nagy részét, ha már most elkészítünk egyet-kettőt az alábbi hosszan elálló karácsonyi süteményekből. Nem fognak megromlani, bepenészedni, csak álljuk meg a folytonos rájuk járást!
Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.
Megfordítottuk a menü rendjét: édes körtekrémlevessel kezdünk, és sós süteménnyel, sajtos rúddal zárunk, közéjük pedig, hopp, egy grillezett csirkemell ékelődött.