Himalája só

Himalája só

Leírás

A Himalája-hegység környékén kézzel bányászott só, melynek felszínre kerüléséhez és feldolgozásához semmilyen ipari eljárást nem alkalmaznak. A sót kíméletesen tisztítják, így megőrzi teljes ásványianyag-tartalmát. Kapható finomra őrölt ill. kisebb-nagyobb darabos formában is. A Himalája sót javasolt csak főzés után adni az ételekhez, így megőrizhetjük jótékony hatásait.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

332 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.