Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás-diós sütikocka

Almás-diós sütikocka
Almás-diós sütikocka
40 perc / előkészület: 15 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű és finom.

hozzávalók / 4 adag

A tésztához

A tetejére

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásfehérjét kemény habbá verjük.
  2. Beletesszük a 30 dkg cukrot, a 3 tojássárgáját, s ezt elkeverjük.
  3. Majd hozzákeverjük fakanállal a többi hozzávalót is. Zsírozott, lisztezett tepsibe 180 fokon 20-25 percig sütjük.
  4. Csokimázzal díszítjük.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 13 384
elküldve: 11
receptkönyvben: 176
elkészítve: 13/21
Facebookon megjelent: -

szakács

Bubi2102

Mióta szakács: 2012.12.26.
7 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

diókocka, almás diós süti, almás süteménykocka dióval

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1181
tojás 3 db
cukor 30 dkg
finomliszt 30 dkg
sütőpor 1 csomag
szódabikarbóna 1 kk
napraforgó olaj 1.5 dl
dió 6 dkg
alma 40 dkg
fahéj 1 tk
csokoládé 10 dkg