Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Széles körben használt tartósítószer, csak erősen savas pH-nál tudja megfelelően kifejteni hatását, ezért legtöbbször saláták, savanyúságok, mártások, gyümölcslevek, üdítőitalok és alkoholtartalmú termékek tartósítására használják. Működési mechanizmusát tekintve nem pusztítja el a baktériumokat és gombákat, csupán hatástalanítja őket, szinte lehetetlenné téve szaporodásukat.
Egészségkárosító hatásáról megoszlanak a vélemények, nincs bizonyítottan rákkeltő tulajdonsága.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

Nátrium-benzoát alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!