r
Nosalty Logó

Zsebes karaj

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Hajni pöttyös konyhája
Zsebes karaj
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 18% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 24% Zsír
Összesen 1139 kcal
  • 18% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 24% Zsír
Összesen 6835 kcal
  • 18% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 24% Zsír
Összesen 281 kcal
  • 18% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    71 g

Zsír

  • Összesen
    92.9 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    239 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1951.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    76 mg
  • Kálcium
    186 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    711 mg
  • Nátrium
    898 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    226.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    90 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    62 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    162 mg
  • Retinol - A vitamin:
    87 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    36 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    47 micro
Összesen 1139 kcal
  • 18% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    426 g

Zsír

  • Összesen
    557.3 g
  • Telített zsírsav
    179 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    263 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    103 g
  • Koleszterin
    1437 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11706.7 g
  • Cink
    34 mg
  • Szelén
    457 mg
  • Kálcium
    1117 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    437 mg
  • Foszfor
    4264 mg
  • Nátrium
    5387 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.9 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    1361.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    542 micro
  • B6 vitamin:
    12 mg
  • B12 Vitamin:
    13 micro
  • E vitamin:
    56 mg
  • C vitamin:
    69 mg
  • D vitamin:
    374 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    8 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    100 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    971 mg
  • Retinol - A vitamin:
    524 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    215 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    281 micro
Összesen 6835 kcal
  • 18% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.4 g

Zsír

  • Összesen
    22.8 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    59 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    478.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    46 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    174 mg
  • Nátrium
    220 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.4 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    11 micro
Összesen 281 kcal

Elkészítés

  1. A karajt 0,5-1 cm-ként bevagdaljuk széltében úgy, hogy az alja egyben maradjon. Az olajat és a grill fűszersót alaposan összekeverjük és mindenhol bekenjük vele a bevagdalt húst, 2 evőkanálnyit félreteszünk a teteje megkenésére. Folpakkba csomagolva hűtőbe helyezzük 1 órára.
  2. Addig előkészítjük a többi hozzávalót. A füstölt szalonnát vékony csíkokra vágjuk, a füstölt kolbászt felkarikázzuk, a paprikát és a hagymát felkarikázzuk, a trappista sajtot vastagabb csíkokra vágjuk. Ha letelt az idő, elővesszük a húst, eltávolítjuk róla a fóliát és a bevagdalt kis "zsebecskékbe" beletöltjük az elkészített alapanyagokat ízlés szerint.
  3. Ha alaposan megtöltöttük a baconszalonna-szeletekkel betakarjuk a tetejét és megkenjük a félretett maradék olajos grill fűszerrel. Egy magasabb falú tepsibe helyezzük a megtöltött húst, és előmelegített 160 fokos sütőben alufóliával letakarva 1,5 órát sütjük.
  4. 1,5 óra elteltével levesszük róla a fóliát és 170 fokra állított hőfokon további 30 perc alatt pirosra sütjük. Ha megsült, kivesszük és langyosra hűtjük, majd ferdén szeletelve, a saját szaftjával meglocsolva, burgonyapürével tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 20x25
  • Sütés ideje: 120 perc
  • Receptkönyvben: 24
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 42
  • Össznézettség: 623
  • Feltöltés dátuma: 2024. november 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Zsebes karaj
Hajni pöttyös konyhája 28 recept

Finom.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...