Pasta, pasta, pasta

Mi lenne gyorsabb és finomabb vacsora egy tányér igazi olasz tésztánál? Jön a nyár, itt vannak a friss alapanyagok, hajrá!

Az olasz konyha esszenciája a gyorsaság és frissesség. Ha elég gyakorlottak vagyunk, még a tésztagyúrás sem tart nagyon sokáig, de ha készen vesszük, akkor pofonegyszerű ízorgiákat hozhatunk össze annyi idő alatt, amíg a tészta kifő. Ha te is odavagy az olasz konyháért és a tésztákért, akkor tarts velünk, 19 különböző pastát hoztunk!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek