Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mascarponés-gorgonzolás gnocchi

Mascarponés-gorgonzolás gnocchi
Mascarponés-gorgonzolás gnocchi
18 perc / előkészület: 10 perc főzés: 5 perc sütés: 3 perc
receptkönyvben hozzászólások (12)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szemtelenül egyszerű, de annál finomabb recept. Nagyon laktató, tömör étel, mégsem lehet abbahagyni, ha elkezdi enni az ember.:)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gnocchit szokás szerint kifőzzük.
  2. A mascarponét, gorgonzolát és a tejszínt egy lábosban, lassú tűzön felmelegítjük, egészen addig, míg el nem olvadnak a sajtok. Majd sózzuk, borsozzuk, és hozzákeverjük a gnocchit.
  3. A fenyőmagot egy serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk.
  4. Egy tűzálló tál alján szétterítjük a fenyőmagot, majd ráöntjük a sajtmártásos gnocchit.
  5. A sütő grill funkcióján 2-3 percet rápirítunk (vagy a legmagasabb hőmérsékleten).
  • sütési hőfok: 270°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 21 162
elküldve: 8
receptkönyvben: 459
elkészítve: 19/25
Facebookon megjelent: -

szakács

Mercedes

Mióta szakács: 2011.08.22.
302 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
konyha: olasz
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

mascarponés-gorgonzolás gnocchi pirított fenyőmaggal, fenyőmagos-sajtos gnocchi, gorgonzola sajtos gnocchi

Hozzászólások (12)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1058
gnocchi 50 dkg
mascarpone 15 dkg
gorgonzola 15 dkg
főzőtejszín 100 ml
fenyőmag 1 ek
0 ízlés szerint
fehér bors 0 ízlés szerint