Heti Menü – a csirke legolcsóbb részeiből főzünk finomakat

A csirkének nem csak a melle és a combja elismerésérdemes. Mi van a farháttal, a szárnnyal, a májjal, a zuzával? És a pénztárcánkkal? Utóbbit megkíméljük a héten, az tuti! Főzzetek velünk olcsó csirkés fogásokat!

Főzz, értékelj és nyerj, vadonatúj játékunkban hasznos ajándékok várnak!

Címlapról ajánljuk

„Ne higgyük, hogy következmények nélküli egy eszméletlen nagy kajálás” –...

Ha húsvét, akkor családi és baráti összejövetelek, nagy evés-ivások, amikor tányérra kerül a füstölt sonka, a majonézes saláta, mindenféle (tojásos) kence és az illatos kalács. De hogyan érdemes ételintoleranciával ilyenkor az asztalhoz ülni, hogy ne maradjunk ki a jóból? Szabó Adrienn klinikai dietetikussal és fenntartható táplálkozási szakértővel beszélgettünk nehézségekről és lehetőségekről, hogy a húsvét mindenkinek jóízűen teljen.

Nosalty

További cikkek