Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: Hozzád édes vagy sós sütemény illik ezen a rövid, de fárasztó héten?

Bár sokaknak pihenéssel telt a húsvét, néhány csillagjegy szülötte az elmúlt napokban sem tudott eleget pihenni. Nézzük, ki mivel teheti jobbá ezt a rövid, de fárasztó hetet!

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Ez a rövid hét tele lesz meglepetésekkel, kezdésként a munkahelyeden ér kellemes meglepetés egy kollégáddal kapcsolatban. A hétvégét próbáld meg pihenéssel tölteni, valószínűleg csak azt hiszed, hogy sikerült kipihenned magad a húsvét alatt. 


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Nagyon mozgalmas volt az ünnep, így a napokban egy kicsit leeresztve érzed majd magad, a hét második felében jobb is, ha távol tartod magad a megterhelő feladatoktól. A szombatod fergeteges lesz, a vasárnapi vendégsereg fogadásához süsd meg ezeket az ízletes zserbókockákat. 


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Nehezen indul a hét, a munkaügyek mellett a hónap végéhez közeledve financiális kérdések is foglalkoztatnak téged, de aggodalomra semmi ok, egy kis számolással simán felkészülhetsz a következő hónapra. 


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat.  Bár jókedvűen indulsz neki a rövid munkahétnek, egy kicsit rossz kedved lehet pénzügyeid miatt. Ez csak átmeneti állapot, hétvégén megint mindenben megtalálod majd a szépet! 
 

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. A következő napokban érdemes egy kicsit nyitottabbnak lenned, a munkahelyeden ugyanis előszeretettel vonnak be téged csoportos feladatokba. A hétvégét most is a családdal fogod tölteni, lepd meg őket sörpereccel!


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Nagyon jót tett neked az elmúlt négy nap, kipihenten vágsz neki a hétnek, ez az energikusság pedig egész héten jellemezni fog téged. A következő napokat ez a finom mézes briós csak még jobbá teheti!


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Kicsit paprikás hangulat uralkodik a munkahelyeden, a te kedvedet azonban nem teheti tönkre néhány elégedetlenkedő arc! A húsvéti édességek után sós harapnivalóra vágysz, ez a kétsajtos burek akár vacsorára is szuper választás!

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Mire volt elég az elmúlt négy pihenőnap? Semmire, ezt pedig nem is rejted véka alá, legszívesebben az egész hetet pihenéssel töltenéd. Ne aggódj, mindjárt itt a hétvége, addig is vezesd le a dolgos napokat egy finom mákos gubával!

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. A húsvét igencsak dolgosan telt el, bár minden családi találkozón és eseményen részt vettél, ez az ünnep most nem az evésről szólt. Kárpótolnád magad valami finomsággal? Ezt az egyszerű menzás piskótát mindenki imádni fogja!

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Egy kicsit szomorkásan kezdesz neki a hétnek, húsvétkor ugyanis nem sikerült azzal az emberrel találkoznod, akivel nagyon szerettél volna együtt tölteni egy kis időt. Bár a találka elmaradt, a hét végére valaki újra jókedvre derít majd, addig is vigasztald magad ezzel az egyszerű kevert sütivel! 


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. A pihenés után a nem várt sikereké lesz a főszerep az életedben, a munkahelyeden ugyanis olyan elismerésekben részesülsz majd, amelyekről már régen lemondtál. A hétvégén nagyon jó idő lesz, itt az ideje, hogy elkezdjétek pároddal tervezgetni a nyári vakációt!


 

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. A hétvégére rengeteg régi barát keresi majd a te társaságodat, nem érdemes nemet mondanod, hiszen ezek az alkalmak rengeteg jó lehetőséggel kecsegtetnek.  

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!