Nosalty Logó

Nyitott túrós batyu baracklekvárral

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Vénusz
Ezen a képen: Nyitott túrós batyu baracklekvárral
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 417 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 2495 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 292 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Cink
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Vas
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.9 g

Zsír

  • Összesen
    25.6 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    533.3 g
  • Cink
    130 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    50 mg
  • Vas
    100 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    117 mg
  • Nátrium
    119 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    122 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    13 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    60 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    115 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    81 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    41 micro
Összesen 417 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Cink
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Vas
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    71.2 g

Zsír

  • Összesen
    153.5 g
  • Telített zsírsav
    56 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3200 g
  • Cink
    781 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    302 mg
  • Vas
    602 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    699 mg
  • Nátrium
    713 mg
  • Réz
    30 mg
  • Mangán
    24 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    203.7 g
  • Cukor
    84 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    304.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    733 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    75 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    75 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    360 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    165 mg
  • Retinol - A vitamin:
    692 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    488 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    245 micro
Összesen 2495 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Cink
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Vas
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.4 g

Zsír

  • Összesen
    18.1 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    376.5 g
  • Cink
    92 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    71 mg
  • Magnézium
    4 mg
  • Foszfor
    82 mg
  • Nátrium
    84 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    35.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    86 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    9 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    42 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    81 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    57 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    29 micro
Összesen 292 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A leveles tésztát hat egyforma kockára vágjuk.
  2. A túrót szitán áttörjük, hozzáadjuk a kockára vágott margarint, a reszelt citrom héját és két evőkanál porcukort, majd villával az egészet alaposan összetörjük és összeforgatjuk.
  3. A tésztakockák közepére halmozzuk a túrós tölteléket, majd belekanalazunk egy-egy evőkanál lekvárt.
  4. A tészta végeit összehatjuk, és ha azt szeretnénk, hogy ne nyíljanak ki, akkor a felvert tojással a csücsköket kenjük meg, és úgy nyomjuk össze.
  5. A batyukat lekenjük a felvert tojással, és 180 fokra előmelegített sütőben 18-20 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sűtés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 15
  • Össznézettség: 6795
  • Feltöltés dátuma: 2015. február 28.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Vénusz 39 recept

Expressz gyorsaságú túrós batyuk a még édesebb reggelekért a Vénusz konyhájából. www.venusz.hu

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!