r
Nosalty Logó

Nyitott túrós batyu baracklekvárral

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Vénusz
Nyitott túrós batyu baracklekvárral
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 417 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 2495 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 292 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Cink
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Vas
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.9 g

Zsír

  • Összesen
    25.6 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    533.3 g
  • Cink
    130 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    50 mg
  • Vas
    100 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    117 mg
  • Nátrium
    119 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    122 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    13 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    60 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    115 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    81 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    41 micro
Összesen 417 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Cink
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Vas
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    71.2 g

Zsír

  • Összesen
    153.5 g
  • Telített zsírsav
    56 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3200 g
  • Cink
    781 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    302 mg
  • Vas
    602 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    699 mg
  • Nátrium
    713 mg
  • Réz
    30 mg
  • Mangán
    24 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    203.7 g
  • Cukor
    84 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    304.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    733 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    75 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    75 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    360 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    165 mg
  • Retinol - A vitamin:
    692 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    488 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    245 micro
Összesen 2495 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Cink
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Vas
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.4 g

Zsír

  • Összesen
    18.1 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    376.5 g
  • Cink
    92 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    71 mg
  • Magnézium
    4 mg
  • Foszfor
    82 mg
  • Nátrium
    84 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    35.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    86 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    9 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    42 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    81 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    57 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    29 micro
Összesen 292 Kcal

Elkészítés

  1. A leveles tésztát hat egyforma kockára vágjuk.
  2. A túrót szitán áttörjük, hozzáadjuk a kockára vágott margarint, a reszelt citrom héját és két evőkanál porcukort, majd villával az egészet alaposan összetörjük és összeforgatjuk.
  3. A tésztakockák közepére halmozzuk a túrós tölteléket, majd belekanalazunk egy-egy evőkanál lekvárt.
  4. A tészta végeit összehatjuk, és ha azt szeretnénk, hogy ne nyíljanak ki, akkor a felvert tojással a csücsköket kenjük meg, és úgy nyomjuk össze.
  5. A batyukat lekenjük a felvert tojással, és 180 fokra előmelegített sütőben 18-20 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 140
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 15
  • Össznézettség: 8090
  • Feltöltés dátuma: 2015. február 28.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Nyitott túrós batyu baracklekvárral
Vénusz 60 recept

Expressz gyorsaságú túrós batyuk a még édesebb reggelekért a Vénusz konyhájából. www.venusz.hu

Címlapról ajánljuk

További cikkek