Csípős ízekkel a hideg ellen!

Ha lehet hinni az időjárás-jelentésnek, holnaptól visszatér a tél. Hoztunk pár jó kis tüzes fogást, hogy ne fázzatok annyira!

Részünkről nyáron is jöhet a chili, de azért télen több értelme van - a nagy hidegben a sál sapkán kívül vagy a forralt bor segít, vagy egy nagy adag csípős étel. Tizenhetet hozunk nektek!

  1. 1.

    Csirkés tészta zöldfűszeres hatzöldség-raguval

  2. 2.

    Gong bao csirke

  3. 3.

    Mézes-chilis csirkesaláta

  4. 4.

    Aloo gobi

  5. 5.

    A Wendy's chili

  6. 6.

    Chilis csoki-álom

  7. 7.

    Megfázás elleni leves

  8. 8.

    Chilis-rákos spagetti

  9. 9.

    Soto ayam Jawa, Elice-től

  10. 10.

    Csicseriborsó ragu

  11. 11.

    Grillezett pisztráng thai szósszal

  12. 12.

    Ráérős chili con carne

  13. 13.

    Csirke tikka masala 2.

  14. 14.

    Aglio olio e peperoncino

  15. 15.

    Sonkás-paradicsomszószos tortellini

  16. 16.

    Szecsuáni sertés Katharosz konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek