31 étel, amit idén októberben okvetlenül készíts el

Körte, szilva, sütőtök, lencse, alma, édesburgonya, birsalma, szőlő...megannyi finom őszies alapanyag, melyből eszméletlen változatos fogásokat főzhetsz és süthetsz. Tarts velünk októberben is, kuckózz be egy tál forró pho-levessel vagy pár szelet almás pitével, és élvezd az őszi ízeket!

  1. 1.

    Birsalmasajt egyszerűen

  2. 2.

    Sütőtökös gnocchi casserole

  3. 3.

    Csicseriborsós minestrone

  4. 4.

    Sütőtökös pogácsa

  5. 5.

    Sütőtökös sajttorta

  6. 6.

    Krémes polenta mézes körtével és kéksajttal

  7. 7.

    Vegán édesburgonya-curry

  8. 8.

    Töltött alma és körte sajttal besütve

  9. 9.

    A legfinomabb sütőtökburger

  10. 10.

    Gyors “töltött káposzta” édes paradicsomszósszal

  11. 11.

    Legegyszerűbb vegán sütőtökkrémleves

  12. 12.

    Sáfrányos szirupban párolt körte

  13. 13.

    Mennyei almás pite

  14. 14.

    Édesburgonya-krémleves fokhagymás pirítóssal

  15. 15.

    Tepertős-szilvás papucs

  16. 16.

    Mozzarella Schnitzel (Rántott mozzarella)

  17. 17.

    Vegán székelykáposzta gombával

  18. 18.

    Az eredeti Cézár-saláta

  19. 19.

    Currys lencsefőzelék

  20. 20.

    Tahinis brownie

  21. 21.

    Boeuf Bourguignon, a burgundi marharagu

  22. 22.

    Csirkés Alfredo (Chicken Alfredo)

  23. 23.

    Hagyományos francia hagymaleves

  24. 24.

    A tökéletes madártej

  25. 25.

    Céklás-gesztenyés édesköménysaláta

  26. 26.

    Brookie, a brownie és a csokicseppes cookie szerelemgyereke

  27. 27.

    Sültcéklakrémleves kecskesajttal és dióval

  28. 28.

    Hentestokány gombából

  29. 29.

    Phở bò, avagy vietnami pho leves marhából

  30. 30.

    Egyéjszakás zabkása szőlővel

  31. 31.

    Szilvás crumble

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!