Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rusztikus medvehagyma pesto

Rusztikus medvehagyma pesto
Rusztikus medvehagyma pesto
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az a pár perc plusz munka, amit a mozsár jelent, abszolút megéri - a darabos, rusztikus medvehagyma pesto az egyik legfinomabb dolog, ami a tavaszi zöld levelekből készülhet!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Bármilyen más olajos maggal is elkészíthetjük.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A medvehagymát összevágjuk, a mozsárba tesszük, és pár perc alatt pépesre törjük.
  2. Hozzáadjuk az őrölt mandulát, egy kicsit megint törünk rajta, majd mehet bele a reszelt parmezán és az olívaolaj.
  3. Sózzuk, borsozzuk, és jól összekeverjük. Kisebb üvegbe tesszük, a tetejét pedig leöntjük olívaolajjal, így nem romlik meg.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 19 466
elküldve: 0
receptkönyvben: 31
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
1171 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
alkalom: húsvét
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
szezon: tavasz
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

medvehagyma pesto, mandulás medvehagyma pesto

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

255
medvehagyma 1 csokor
mandula 6 dkg
parmezán sajt 5 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 0.5 dl