Mit főzzek ma? Édes-csípős sütőtökleves, tunkolós sertéspörkölt és aszalt szilvával...
Melengető ízekkel várunk ma mindenkit, akinek nincs ihlete, mit főzzön! Melyik fogás nyeri el a tetszéseteket? Nálunk most a fánk a kedvenc!
NosaltyMelengető ízekkel várunk ma mindenkit, akinek nincs ihlete, mit főzzön! Melyik fogás nyeri el a tetszéseteket? Nálunk most a fánk a kedvenc!
NosaltyMelengető, házias ízekben gazdag, egyben különleges hármasfogat vár ma mindenkire, aki velünk süt és főz!
NosaltyMindenképpen finomat akartunk mára hozni nektek, de egyben a praktikusságra is gondoltunk, ezért a három fogásból kettő maradékmentő recept lesz, íme:
NosaltyBeköltözik, és nem is tágít...egészen márciusig! Használjuk ki, hogy létezik ő, az igen olcsó, szuperszép narancsos színű, természetesen édeskés és egészséges sütőtök, mely levesbe, egytálételbe, tésztára, salátába, gnocchiba, sütibe is mehet, és oly' könnyedén kitölthet akár egy egész heti menüt, hogy abszolút nem ununk rá.
NosaltyBizony, a sütőtök nemcsak krémlevesbe zuttyantható, bátran használd zöldséges levesekben akár sima krumpli, akár édesburgonya mellett/helyett, de krémesítésre, sűrítésre, édesítésre is remek! Melyik sütőtökös leves dobogtatja meg a szíved?
NosaltyA sütőtök az az alapanyag, amiről annyit hallunk ősztől tavaszig, hogy tényleg, őszintén, szívből rá lehet unni...na de nem akkor, ha minket követtek, nálunk ugyanis annyi sütőtökös receptvariánsra lelhettek, hogy képtelenség, hogy egy szezon alatt mindet lefőzzétek-süssétek. Tökös leves, főétel, desszert, sőt még ital is vár rátok a következő heti menüben!
NosaltyGyömbéres, thai kókusztejes, shiitake gombás, jamaikai, húsgolyós? Bizony, ezek mind sütőtökkrémleves-variációk, és csak rajtad áll, melyik kerül a tányérba, majd a szádba!
NosaltyKár tagadni, az ember előszeretettel bízza magát a csillagokra még akkor is, ha nem hisz különösebben a horoszkópban. Ezúttal azt tudhatjuk meg, melyik sütötökös recept ejt rabul minket, csillagjegyestül.
NosaltyA mai menü tele lesz olyan ételekkel, melyek igazi őszi alapanyagokkal vannak tele.
NosaltyHárom különböző őszi alapanyagot is fel fogunk használni a mai ebédhez. A levesbe sütőtök, a főételbe gomba, míg a süteménybe körte kerül.
NosaltyA leves ínycsiklandóan krémes és lágy, a főétel egy klasszik olasz pasta, a desszert pedig egy addiktív csokis-tahinis brownie.
NosaltyNem elég, hogy fantasztikus állaguk van, ezek a levesek mind rejtenek magukban egy-két meglepetést, csupán el kell kanalazzuk magunkat hozzájuk. Mindenki készen áll?
NosaltyA mai menüsor igazán fincsi lesz, a leves sokatok kedvence, a főétel a nyarat idézi, a süti pedig tej- és tojásmentes.
NosaltyGomba, zeller, borsó, hagyma, sajt, kukorica, burgonya, brokkoli...mindből főztetek idén krémlevest, nem is kevesen!
NosaltyTélen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?
NosaltyA vízkő makacs ellenség, különösen a zuhanykabin üvegén. Mutatjuk, hogyan távolíthatod el a lerakódásokat kíméletesen, gyorsan és vegyszerek nélkül, ahogy a profi takarítók teszik.
Németh OrsiMikulás alkalmából a gyerekeknek kedvezünk mai menünkkel: házi csirkenuggets-et és édes élvezeteket kínálunk.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
A mikulásvirág szép, ünnepi atmoszférát varázsol, de nem biztos, hogy hosszú távon át kitartó, boldog szobanövény lesz belőle. Ha tartós, lakásbarát és viszonylag könnyen gondozható növényt szeretnél, érdemes egy másik fajtát választani.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...