őszi receptek

7 nap, 7 hamisítatlan, késő őszi villámétel

Körülöttünk a világ egyre inkább télbe fordul át, hűvösebb az idő, hosszabbak az éjszakák. Ilyenkor az ember kedve méginkább elmegy a házimunkától, többek között a főzéstől is. Hogy visszaszerezzük a motivációnkat, gyors, laktató és ízletes fogásokra lesz szükségünk egész héten. Épp ilyeneket találunk lentebb.

Nosalty

5 őszi finomság, amit csak most tehetsz el a kamrába

Ugyan az ősz már a zord hónapok felé vezet minket, amikor szinte alig vannak friss alapanyagok a boltban, még nem kell teljesen lemondanunk a befőzésről és a különböző finomságok eltevéséről. Sőt, az évszak rengeteg kincsét csak most tudjuk későbbre megőrizni. Lássuk, mik ezek!

Lakos Benedek

Heti menü – őszies, házias ételek 7 napra, borpárosításokkal

Itt van az ősz, itt van újra...és valóban, egyre hidegebb van, egyre többször kuckózunk be, és ezzel párhuzamosan egyre nagyobb kedvvel főzünk házias, vagy éppen elegáns, húsban gazdag, melengető fogásokat szezonális alapanyagokból. Ilyenkor sokasodnak a vendégségek is, és nem ritkán egy-egy üveg bort is nyitunk az ebéd/vacsora mellé. Ezen a héten minden fogáshoz passzintunk egy csodás üveg bort is, tartsatok velünk! (x)

Szponzorált tartalom

7 nap, 7 étel – dekadens őszi fogások, pillanatok alatt

Rengeteg lehetőség rejlik az őszben: a zöldségek és más szezonális alapanyagok, a fűszerezés mind lehetővé teszik számunkra, hogy gazdag, kényeztető fogásokat tegyünk az asztalra. De mivel ilyenkor sem jut túl sok idő a konyhai munkálatokra, mindezt meglepően gyorsan kell megtennünk. Persze pánikra semmi ok, a lenti receptekkel ez szinte gyerekjáték lesz.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek