24 igazán különleges krémes-habos muffin

A muffinokat általában könnyen-gyorsan összedobja az ember. Csak kicsivel kell több időt bíbelődni az itt felsorakozott cupcake-ekkel, de az eredmény lélegzetelállító lesz!

  1. 1.

    Red velvet cupcake Annától

  2. 2.

    Pillangó süti

  3. 3.

    Céklás muffin StellaMelanie konyhájából

  4. 4.

    Muffin rózsacsokor

  5. 5.

    Limekrémes cupcake gyümölcsökkel

  6. 6.

    Fagyi muffin szteri konyhájából

  7. 7.

    Mézes levendulamázas cupcake

  8. 8.

    Tejkaramellás brownie cupcake

  9. 9.

    Vidám muffin

  10. 10.

    Színes vajkrémmel töltött muffin

  11. 11.

    Sütiszörny Szezámutcából

  12. 12.

    Baglyos muffin

  13. 13.

    Méhcsípés muffin

  14. 14.

    Csokoládés muffin fehér csoki krémmel

  15. 15.

    Vaníliás és puncsos cupcake

  16. 16.

    Francia krémes cupcake

  17. 17.

    Mogyoróvajas brownie muffin

  18. 18.

    Red Velvet muffin

  19. 19.

    Rigó Jancsi muffin

  20. 20.

    Oreo cupcakes

  21. 21.

    Nutella cupcake

  22. 22.

    Muffin epres mascarponekrémmel

  23. 23.

    Habos krémes hordócska

  24. 24.

    Hercegnő vagy tündér muffin

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!

Rosanics Petra

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?