22 lágy és szaftos nokedlirecept - a legjobbakból!

A ma már jellegzetes magyar étellé vált nokedli és galuska pénztárcabarát és gyorsan elkészíthető. A tojásos verzión túl pedig számos mennyei változatban is elkészítheted!

  1. 1.

    Vadász-nokedli

  2. 2.

    Túrós galuska

  3. 3.

    Kapros-juhtúrós galuska

  4. 4.

    Bajor nokedli 2. - zöldhagymával

  5. 5.

    Krumpligaluska gombamártásban

  6. 6.

    Sajtos galuska osztrákosan

  7. 7.

    Galuska Ágicámdrágám konyhájából

  8. 8.

    Vajon sült tojásos nokedli

  9. 9.

    Salzburgi nokedli

  10. 10.

    Sajtos nokedli, avagy Kasnokerl

  11. 11.

    Kolbászos nokedli Gablajt konyhájából

  12. 12.

    Nokedli zabpehelylisztből

  13. 13.

    Rózsaszín nokedli

  14. 14.

    Tojásos nokedli spenótosan

  15. 15.

    Sonkás-paradicsomos nokedli

  16. 16.

    Vargányás nokedli zsályával

  17. 17.

    Rakott galuska 2. - tejfölös-tarjás

  18. 18.

    Spenótos-ricottás galuska

  19. 19.

    Spárga juhtúrós nokedlival

  20. 20.

    Käsespätzle

  21. 21.

    Neszmélyi hagymás-túrós

  22. 22.

    Medvehagymás nokedli

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek