17 pazar töltött sült Karácsonyra

Itt a Karácsony, amikor is valamilyen oknál fogva mindent, de mindent megtöltünk. Egész csirkét, pulykát, sertésdagadót. De hogy mi legyen a töltelék? Ne töprengj, mutatjuk!

  1. 1.

    Töltött csirke töltött almával

  2. 2.

    Gesztenyével töltött pulyka

  3. 3.

    Sajtos-májas pulykatekecs

  4. 4.

    Sárgabarackkal töltött rántott pulyka

  5. 5.

    Zöldséges-májas töltött dagadó

  6. 6.

    Aszalt szilvával töltött csirkecomb

  7. 7.

    Zöldséges-gombás töltelék

  8. 8.

    Szárnyashússal töltött alma

  9. 9.

    Baconös-zöldfűszeres juhtúróval töltött gomba

  10. 10.

    Fűszeres almakrémmel töltött csirkemell

  11. 11.

    Spenóttal töltött csirkemell Évi néni konyhájából

  12. 12.

    Zöldfűszeres krumplival töltött csirkemell

  13. 13.

    Guggolós csirke cserépedényben

  14. 14.

    Mángolddal és sajttal töltött dagadó

  15. 15.

    Baconbe tekert pulykamell borban

  16. 16.

    Rozmaringos hagymával töltött csirke

  17. 17.

    Fenyőmaggal töltött bazsalikomos csirke

Olvastad már?

5+1 vacsora karácsony előtt

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!