Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Baconös-zöldfűszeres juhtúróval töltött gomba

Baconös-zöldfűszeres juhtúróval töltött gomba
Baconös-zöldfűszeres juhtúróval töltött gomba
50 perc / előkészület: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Bár eredetileg köretnek készült, egy gyors vacsoraként főétel formájában is megállja a helyét.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombákat megtisztítjuk, a szárát kiszedjük.
  2. A baconcsíkokat pici kockákra vágjuk, (3 darabot félreteszünk a gombák tetejére) ropogósra pirítjuk.
  3. A zöldfűszereket apróra vágjuk, és elkeverjük a juhtúróval. Borsozzuk, igény szerint picit sózzuk, beleforgatjuk a kisütött bacont.
  4. A keveréket beletöltjük a gombafejekbe, a tetejére baconcsíkokat helyezünk, előmelegített sütőben megsütjük.

  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 20 060
elküldve: 10
receptkönyvben: 501
elkészítve: 22/23
Facebookon megjelent: -

szakács

pamelie

Mióta szakács: 2010.06.04.
59 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

juhtúrós gomba, zöldfűszeres gomba, töltött gomba

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Eszterienn
Eszterienn Sun, 2012-01-29 11:07

Nekem a töltelék sokkal több gombafejhez elég volt, de ez volt a szerencsém, mert pillanatok alatt elfogyott így is. Szuper recept.

564
juhtúró 30 dkg
snidling 1 teáskanál
újhagyma 1 közepes db
póréhagyma 0.5 db
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
csiperkegomba 50 dkg
bacon 30 dkg