17 ellenállhatatlan gombás hús hétvégére

Kedvelt alapanyagunk a gomba. Relatív olcsó, és tökéletes kísérője szinte bármelyik húsfajtának. Dobd fel vele a hétvégi ebédet!

  1. 1.

    Mustáros gombaragu alatt sült rozmaringos csirke

  2. 2.

    Csirkemellfilé franciásan

  3. 3.

    Rókagombás csirkemell zsályával

  4. 4.

    Pulykamedálok szegfűgombával

  5. 5.

    Gombás-kakukkfüves csirkemell

  6. 6.

    Lecsós-gombás csirkemell

  7. 7.

    Tejfölös-gombás szelet muskotályos szőlőpálinkával

  8. 8.

    Gombás sertésszelet gyömbéres céklatócsival

  9. 9.

    Gombás-fehérboros csirkecombok

  10. 10.

    Tejfölös-gombás húsfalatok

  11. 11.

    Fehérboros-gombás pulykaragu

  12. 12.

    Gombás csirke póréval

  13. 13.

    Füstölt paprikás-gombás csirkemell

  14. 14.

    Gombás sertéscomb

  15. 15.

    Gombás-hagymás karaj JUDYTH konyhájából

  16. 16.

    Szaftos gombás csirke

  17. 17.

    Csirkemell jóasszony módra

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek