Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lecsós-gombás csirkemell

Lecsós-gombás csirkemell
Lecsós-gombás csirkemell
65 perc / előkészület: 25 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tepsis burgonyát készítettem mellé. A burgonyát meghámoztam, felkockáztam, olajjal kikent tepsibe tettem, megszórtam fokhagymaporral, sóval, és addig sütöttem, amíg pirosodott.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy nagyobb serpenyőben az olajat felhevítjük. Rátesszük a cikkekre szeletelt vöröshagymát.
  2. Egy kicsit megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a felkarikázott paprikát és a cikkekre szeletelt paradicsomot.
  3. Kb. 10 perc után beletesszük a kis kockára vágott csirkemellet és a gombát.
  4. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, belezúzzuk a fokhagymát, és készre sütjük.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 1 893
elküldve: 0
receptkönyvben: 47
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1091 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gombás csirkemell, gombás hús, serpenyős gombás csirkemell

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

397
napraforgó olaj 5 ek
vöröshagyma 3 közepes db
paprika 7 közepes db
paradicsom 2 közepes db
csirkemell filé 80 dkg
gombakonzerv 1 db
0 ízlés szerint
fokhagymapor 1 teáskanál