Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás-fehérboros csirkecombok

Gombás-fehérboros csirkecombok
Gombás-fehérboros csirkecombok
90 perc / előkészület: 30 perc főzés: 30 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hétköznapi ebédünk egyike. Jó étvágyat hozzá!

hozzávalók / 2 adag

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A combokat megmossuk, és a hagymát felkockázzuk, majd olajon megdinszteljük, sózzuk, borsozzuk.
  2. Tegyük bele a tisztított gombát, a paprikát, paradicsomot (héj nélkül daraboljuk bele).
  3. Fűszerezzük meg, és öntsük fel borral. Tegyük bele a combokat, és a kakukkfüvet vágjuk bele. 30 perc alatt elkészül.
  4. Burgonyapürével tálaljuk.
  • tepsi mérete: 25x35 cm
  • elkészítettem: 45 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 194
elküldve: 3
receptkönyvben: 78
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Zsuzsamama56

Mióta szakács: 2013.01.20.
311 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gombás csirkecombok, boros-gombás combok, fehérboros csirkecombok gombával

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

720
csirkecomb 4 db
vöröshagyma 1 közepes fej
csiperkegomba 10 dkg
paradicsom 1 db
paprika 1 db
fűszerpaprika 1 teáskanál
1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
kakukkfű 1 kk
félszáraz fehérbor 2 dl
napraforgó olaj 1 ek