Hűsítő

Vodka: ne csak igyuk, együk is!

Számtalan ételbe tesznek alkoholt, legyen az sörös malacsült, fehérboros rizottó vagy egy puncsszelet. Pálinka, sör, bor, rum, mindet jól ismerjük. De mi van a vodkával?

admin

Nyaralás előtti búcsúételek

Mielőtt külföldi túrára indulunk, érdemes a hazai ízekben elmélyülni kicsit, hogy legyen majd mire áhítozni a második héten és a hazafelé vezető úton.

Gréti

Lakj jól salátával!

A rekkenő hőségben ritkán kívánunk meleg kaját. Ilyenkor előtérbe kerülnek a saláták. De valljuk be, a saláta önmagában nem túl laktató étel.

admin

Újra divatban a szörp

Talán mondanunk sem kell, hogy tetemes mennyiségű folyadékot kellene fogyasztanunk ebben a rekkenő hőségben. Sokan meg is teszik, de a kérdés az, hogy mit?

admin

Így készíts chipset!

Te sem mertél eddig nekiállni házilag chipset sütni? Vagy eddig mindig bosszúság lett a vége, mert nem úgy sikerült, ahogy kellene? Kövesd tippjeinket, ezekkel sikerülni fog! 

Országh Kitti

Szingli vacsik: sáfrányos tészta

Legújabb sorozatunkban, Kittivel próbálunk segíteni sorstársainknak, hogy minél egyszerűbb és gazdaságosabb vacsorákat tudjatok készíteni egy személyre de akár kettőre is.

admin

Lángosrekordok a Balatonon!

A Vénusz és segítői óriási lángostésztát nyújtottak, mellyel rekordot döntöttek. Sőt felállították a legtöbb, egyszerre, egy sütőedényben kisütött lángos világcsúcsát is. (x)

Nosalty.hu

Fagyit a Fragolából!

A történet egy forró nyári napon kezdődött, amikor is akkora volt a hőség, hogy nem győztük hűsíteni magunkat a szerkesztőségben… talán éhesek is voltunk.

admin

A tökéletes lángos nyomában

Néha te is nekiállsz lángost sütni? Ha már minden úszik az olajszagban, a minimum, hogy az eredmény kárpótoljon, vagyis legyen tökéletes az a lángos. Hogyan? Máris mutatjuk!

Petra

Van, aki jegesen szereti

Európa-szerte elterjedt a jegeskávé fogyasztása. Már a nevében is benne van, hogy egyik összetevője kávé, a másik pedig jég. De milyen a tökéletes frappé?

admin

Címlapról ajánljuk

Édes apróságok húsvétra

Csokitojás helyett valami kézzel készített, sütött, gyúrt kis kedvességet adnál a locsolóknak? Segítünk, jöjjenek a legkedvesebb édes apróságok húsvétra!

Nosalty

További cikkek

31 gyönyörű étel, amit mindenképpen készíts el idén márciusban

Végre itt a március, a (naptári) tavasz első napjai, egyre tovább van világos esténként, a madarak csicseregnek hajnalban, a zöldség- és gyümölcskínálat nőttön nő és színesedik, sőt, idén erre a hónapra esik a nőnap és március 15-e mellett a húsvét is! Erre az időszakra tehát ennek tudatában mutatjuk a legszebb receptjeinket.