Bárpult

Fizz, avagy: legyen valami pezsgés!

Pezsgés, felfrissülés, sok folyadék a nagy melegben: ha szervezetünk választójoggal bírna, a nyári szavazáson biztos lenne a fizzek kétharmados italforradalma.

admin

Sex in the City, a Cosmopolitan

Tudtad, hogy New York kedvenc koktél-bestsellere nem is a híres városból származik? Bizony, a Cosmopolitan őshazája néhány száz mérfölddel délebbre található!

Nosalty

A Karib-tenger kalózitala

Mentazöld koktélruha, kihajtott gallérú hófehér ing és az óceán sós illata. Összecsendül két hosszú pohár, miközben a Nap a határtalan kékségbe önti aranyát.

admin

Borászok viadala

A Buddha-Bar borringjében két híres borvidékünk fiatal borászai csapnak össze. Badacsony vagy Villány? Laposa Bence vagy Kiss Gábor? Ki készíti a finomabb nedűket? (x)

Nosalty.hu

Ropogós szőlőből könnyű bor

Valószínűsíthetően Burgundiából indult hódító útjára a chardonnay, és magának a szőlőfajtának a különlegessége, hogy az eredeti, Champagne pezsgő is ebből készül.

admin

Palackba zárt indiánnyár

A hűvösebb májusi estéken, amikor még nincs annyira meleg, hogy csak a laza, hideg fröccs esik jól, próbálkozhatunk valami erősebbel is. Kortyoljunk cabernet franc-t!

admin

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Csodás húsvéti torták

Ha idén nemcsak aprósüteményeket szeretnél felszolgálni az ünnep alkalmával, akkor készíts egy csodálatos, elegáns tortát húsvétra!