Borászok viadala

A Buddha-Bar borringjében két híres borvidékünk fiatal borászai csapnak össze. Badacsony vagy Villány? Laposa Bence vagy Kiss Gábor? Ki készíti a finomabb nedűket? (x)

Igazán izgalmas gourmet kóstolón vehetsz részt, ha a Buddha-Barba mész! A Borpárbajon ugyanis a két legismertebb hazai borvidék ifjú titánjai csapnak össze! Badacsony „képviseletében" Laposa Bence mutatja be borait, Villányból pedig Kiss Gábor varázsolja el a résztvevőket. Melyik a jobb? Nem kell választanod, hiszen a lounge hangulatú borkóstolón mindegyik különlegességet megkóstolhatod. A boresten chill-out zenére élvezheted az ízeket, majd DJ Tony pörgős Buddha-Bar zenét kever – nem a poharakba, hanem a táncparkettre!

A Borpárbaj@Buddha-Bar menüje

6 bor – 6 étel

  1. Laposa Bence: Irsai Olivér 2012 és Ropogós indiai sült zöldségek zöldalmás-mentás csatnival
  2. Laposa Bence: Badacsonyi Szürkebarát 2012 Special és Kalifornia tekercs, csípős Buddha-Bar szósszal
  3. Laposa Bence: Rizling válogatás 2011 és Pirított tonhal japán tésztával, lazackaviárral, yuzu szósszal
  4. Kiss Gábor: Cabernet Sauvignon 2011 és Grillezett bárányborda céklával és bodzavirággal
  5. Kiss Gábor: Merlot válogatás 2006 és Borjú bélszín szarvasgombás padlizsánpürével, Marhahátszín spárgás polentával
  6. Kiss Gábor: Code 2011 és Sajttál rebarbara lekvárral, pirított dióval

A különleges boresten a NoSalty csapata is ott lesz, ha nem tudsz eljönni, olvasd el beszámolónkat!

Még több infót itt találsz a Borpárbajról >>

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.