Borászok viadala

A Buddha-Bar borringjében két híres borvidékünk fiatal borászai csapnak össze. Badacsony vagy Villány? Laposa Bence vagy Kiss Gábor? Ki készíti a finomabb nedűket? (x)

Igazán izgalmas gourmet kóstolón vehetsz részt, ha a Buddha-Barba mész! A Borpárbajon ugyanis a két legismertebb hazai borvidék ifjú titánjai csapnak össze! Badacsony „képviseletében" Laposa Bence mutatja be borait, Villányból pedig Kiss Gábor varázsolja el a résztvevőket. Melyik a jobb? Nem kell választanod, hiszen a lounge hangulatú borkóstolón mindegyik különlegességet megkóstolhatod. A boresten chill-out zenére élvezheted az ízeket, majd DJ Tony pörgős Buddha-Bar zenét kever – nem a poharakba, hanem a táncparkettre!

A Borpárbaj@Buddha-Bar menüje

6 bor – 6 étel

  1. Laposa Bence: Irsai Olivér 2012 és Ropogós indiai sült zöldségek zöldalmás-mentás csatnival
  2. Laposa Bence: Badacsonyi Szürkebarát 2012 Special és Kalifornia tekercs, csípős Buddha-Bar szósszal
  3. Laposa Bence: Rizling válogatás 2011 és Pirított tonhal japán tésztával, lazackaviárral, yuzu szósszal
  4. Kiss Gábor: Cabernet Sauvignon 2011 és Grillezett bárányborda céklával és bodzavirággal
  5. Kiss Gábor: Merlot válogatás 2006 és Borjú bélszín szarvasgombás padlizsánpürével, Marhahátszín spárgás polentával
  6. Kiss Gábor: Code 2011 és Sajttál rebarbara lekvárral, pirított dióval

A különleges boresten a NoSalty csapata is ott lesz, ha nem tudsz eljönni, olvasd el beszámolónkat!

Még több infót itt találsz a Borpárbajról >>

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Karamellás-csokis fudge

Ínycsiklandozó falatok az ünnepi asztalra! Egy igazán ízletes desszert, amit könnyedén el lehet készíteni, és garantáltan elnyeri mindenki tetszését! A krémes tejkaramell tökéletes ...

Kolbászos sajtfánk

Egy kis gyors sós harapnivaló, esetleg vendégváró, ha nem akarunk hosszasan pogácsát keleszteni, dagasztani. Nagyon finom puha, még másnap is. Kolbász nélkül is elkészíthető, sonkával ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A retró sajtos tallér titkai: így lesz a legropogósabb és...

A sajtos tallér a magyar konyha egyik kedvelt ropogtatnivalója, amely generációkon át örökített hagyományokon alapul. Ez az egyszerű, mégis rendkívül ízletes snack szinte minden alkalomra illik: legyen szó családi összejövetelről, baráti találkozóról vagy egy egyszerű esti filmezésről. De hogyan vált ez a finomság a magyar háztartások alapvető elemévé, és miért olyan népszerű ma is?

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...