Nosalty Logó

Töltött csirkecomb Renáta konyhájából

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Nagyné Racsek Renáta
Töltött csirkecomb Renáta konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 322 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 1283 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 128 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    20.6 g

Zsír

  • Összesen
    19.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    136 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    576.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    65 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    217 mg
  • Nátrium
    224 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    103.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    94 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    188 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    50 micro
  • Kolin:
    83 mg
  • Retinol - A vitamin:
    47 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    569 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    787 micro
Összesen 322 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    82.4 g

Zsír

  • Összesen
    79.7 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    543 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2306.5 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    114 mg
  • Kálcium
    260 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    148 mg
  • Foszfor
    869 mg
  • Nátrium
    896 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    55.6 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    414.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    376 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    64 mg
  • D vitamin:
    47 micro
  • K vitamin:
    753 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    200 micro
  • Kolin:
    332 mg
  • Retinol - A vitamin:
    187 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2276 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3147 micro
Összesen 1283 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    8.2 g

Zsír

  • Összesen
    7.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    228.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    86 mg
  • Nátrium
    89 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    37 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    75 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    226 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    312 micro
Összesen 128 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat kettévágjuk, besózzuk.
  2. A kenyeret vagyzsemlét 10 percig vízben áztatjuk, majdjól kinyomkodjuk.
  3. Egy tálba kislyukú reszelőn lereszeljük a hagymát, beletesszük a kinyomkodott kenyeret/zsemlét, a tojást, az apróra vágott petrezselymet. Ízlés szerint teszünk bele ételízesítőt, sót, borsot.
  4. A masszát a kezünkkel jó alaposan kidolgozzuk.
  5. Ujjunkkal fellazítjuk a csirkecombok bőrét, majd megtöltjük a töltelékkel.
  6. Hőálló tálba rakjuk a töltött csirkecombokat, kevés olajjal meglocsoljuk őket, majd alufóliával lefedjük.
  7. 180 C​-ra előmelegített sütőben kb 45-60 percig sütjük, majd az alufóliát levesszük és szépen megpirítjuk a combokat.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x20
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 7685
  • Feltöltés dátuma: 2012. november 03.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Nagyné Racsek Renáta 26 recept

Ez egy alaprecept, kedvünkre ízesíthetjük... Én ma egy kevés reszelt sajttal és szárított-morzsolt rozmaringgal bolondítottam meg a tölteléket. Tehetünk még bele csirkemájat, főtt tojást, sonkát, szalonnát, vagy ami épp eszünkbe jut, de ezek nélkül is ízletes tölteléket kapunk.

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Kedves Reni! Már illatozik; borsóval, gombával gazdagítottam, egyszer? finomság! Köszi az alapokat! :)

Schelek

Köszi ezt az alapreceptet; a hozzávalókkal nem volt gondom, de a meddig-hány fokon kérdésben még szeretek puskázni, és a combocskákhoz ez a recept ideális volt! Kellenek az ilyen alapreceptek is! Köszönet érte!!! :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

A szívednek sem jó, ha túl sokat, vagy túl keveset...

Sokszor hallunk a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás hatásairól: a pihenés kell az agynak, a mentális egészségnek, az izmoknak, gyakorlatilag minden egyes szervnek a szervezetünkben. Ez alól a szív sem kivétel: egy friss kutatás szerint a 6-7 óránál kevesebb vagy több alvás komolyan megterhelheti az egyik legfontosabb szervünket.

Stuth-Nagy Niki

További cikkek