Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldspárgás gombasaláta

Zöldspárgás gombasaláta
Zöldspárgás gombasaláta
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha nyár, akkor spárga! A spárga gombával egy friss, tavaszi salátában egy igazi könnyű, harmonikus kombináció, ami gyorsan, egyszerűen elkészíthető.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldspárgát szükség esetén megpucoljuk, darabokra vágjuk, és megpároljuk úgy, hogy kicsit roppanós maradjon.
  2. A gombát forró, lobogó vízben megfőzzük, majd lecsöpögtetjük (3-4 perc).
  3. Egy tálban összekeverjük a spárgát és a gombát, hozzáadjuk az összevágott, friss kaprot.
  4. Sóval, olívaolajjal és balzsamecettel ízesítjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 773
elküldve: 0
receptkönyvben: 69
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
108 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: köret

egyéb elnevezések

spárgás gombasaláta, kapros gombasaláta, kapros-spárgás gombasaláta

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

202
zöldspárga 500 g
víz 1 dl
olívaolaj 2 ek
csiperkegomba 500 g
kapor 1 csokor
balzsamecet 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint