Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spárgás-tonhalas gombasaláta

Spárgás-tonhalas gombasaláta
Spárgás-tonhalas gombasaláta
15 perc / előkészület: 10 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tavasszal alig várom, hogy spárgát vegyek a piacon, és bevethessem ezt a finom és egészséges salátát. Tökéletes harmóniában van a csiperkegomba, a spárga és a tonhal! Leginkább romantikus lelkeknek ajánlom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Pucoljuk meg a spárgát, vágjuk 1.5 cm-es darabokra, és pároljuk meg. Szűrjük le, csepegtessük le, és rakjuk félre.
  2. A gombát vágjuk négy darabra, és forró, lobogó vízben főzzük 3-4 percig, majd szűrjük le, és csepegtessük le ezt is.
  3. Szeleteljük fel a retket, vágjuk félbe a mozzarellákat.
  4. A madársalátát tegyük egy tálra, majd lazán helyezzük rá a spárgát, a gombát, a retket és a mozzarella darabokat. Szórjuk meg pirított fenyőmaggal vagy mandulával.
  5. Fogyasztás előtt ízlés szerint locsoljuk meg balzsamecettel és olívaolajjal.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 017
elküldve: 3
receptkönyvben: 21
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
108 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
szezon: tavasz
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

gombasaláta, tonhalas gombasaláta, spárgás gombasaláta tonhallal

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

389
csiperkegomba 500 g
zöldspárga 500 g
tonhalkonzerv 200 g
retek 4 db
madársaláta 100 g
mozzarella 250 g
fenyőmag 2 ek
olívaolaj 1 ek
balzsamecet 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint