Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldségleves májas daragaluskával

Zöldségleves májas daragaluskával
Zöldségleves májas daragaluskával
60 perc / előkészület: 20 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az interneten találtam, kipróbáltam. Nagyon finom levesbetét. Ajánlom másoknak is.

hozzávalók / 5 adag

A leveshez

A galuskához

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A leveszöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, karikákra vágjuk. Feltesszük főni a többi hozzávalókkal 3 dl vízben főni.
  2. Amikor megpuhult benne minden, akkor a hagymákat kidobjuk belőle, és 3-4 liter vizet öntünk rá, és felforraljuk.
  3. Előzőleg a galuskához valókat összekeverjük, fél órát hagyjuk állni. A csirkemájat mixer segítségével zúzzuk szét.
  4. A galuskákat vízbe mártott kanállal a levesbe szaggatjuk, és 5-6 perc alatt fedő alatt főzve hatalmasra duzzadnak. Nagyon finom levesbetét.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 5 297
elküldve: 0
receptkönyvben: 48
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

VnéEdit

Mióta szakács: 2013.04.03.
292 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
kategória: levesek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves
adag: 5 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

grízgaluskaleves májjal, zöldséges grízgaluskaleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

523
sárgarépa 2 közepes db
fehérrépa 1 közepes db
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
leveskocka 2 db
ételízesítő 1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
víz 3.5 l
búzadara 200 g
csirkemáj 2 db
sertészsír 10 ek
tojás 3 db
petrezselyem 0 ízlés szerint
sütőpor 1 kávéskanál