Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldséges tüskék zöldfűszeres mártogatóval

Zöldséges tüskék zöldfűszeres mártogatóval
Zöldséges tüskék zöldfűszeres mártogatóval
30 perc / előkészület: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nyáron, amikor a kert illatozik a fűszernövényektől, egyértelműen házilag fogom ízesíteni a mártogatóhoz a natúr krémsajtot. Jelenleg csak rozmaring és némi metélőhagyma árválkodik kint, így sok választásom nem akadt…

hozzávalók / 4 adag

A zöldséges tüskékhez

A mártogatóshoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket meghámozzuk és egyenlően vékony karikákra vágjuk vagy gyaluljuk. Fémtüskékre (vagy ennek hiányában fogpiszkálókra) tűzdeljük: egy sárgarépa, egy zeller, egy cukkíni, egy sárgarépa, egy uborka és így tovább.
  2. A mártogatóhoz a zöldfűszeres krémsajtot csomómentesen elkeverjük a natúr joghurttal és az olívaolajjal. Metélőhagymával díszítve tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 22 141
elküldve: 1
receptkönyvben: 202
elkészítve: 4/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Petra

Mióta szakács: 2007.11.15.
529 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – B vércsoport, AB0 diéta – AB vércsoport
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

181
sárgarépa 2 db
cukkini 1 közepes db
halványító zeller 1 db
kígyóuborka 0.5 db
joghurt 125 g
krémsajt 125 g
olívaolaj 3 ek
snidling 0 ízlés szerint