Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldséges bulgur csirkecombbal

Zöldséges bulgur csirkecombbal
Zöldséges bulgur csirkecombbal
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A bulgurt minden formában szeretjük. Gyors egytálételhez ideális, finom és egészséges.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kifilézett csirkecombokat kisebb darabokra vágjuk. A sárgarépát pucolás után felkarikázzuk. A bulgurt szűrőben jól átmossuk. Kétszeres mennyiségű vízben kevés sóval először 5 percig fedő nélkül főzzük, majd lefedjük és állni hagyjuk.
  2. A feldarabolt csirkecombot erős tűzön, kevés olajon átpirítjuk. Csökkentjük a lángot, és hozzáadjuk a sárgarépa-karikákat, ezzel is pirítgatjuk egy darabig. Beleszórjuk a mélyhűtött borsót, zöldbabot és a kakukkfű-ágacskákat. Jól összekeverjük az egészet. Sózzuk, borsozzuk, és pici vizet aláöntve fedő alatt puhára pároljuk.
  3. Hozzákeverjük a kész bulgurt. Újra megkóstoljuk, kicsit utánasózunk. Apróra vágott petrezselyemmel tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 58
össznézettség: 2 406
elküldve: 1
receptkönyvben: 58
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Pogácsa

Mióta szakács: 2014.01.01.
294 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

bulguros csirke

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

436
olívaolaj 1 ek
csirke felsőcomb 3 db
bulgur 10 dkg
sárgarépa 2 közepes db
zöldborsó 10 dkg
zöldbab 10 dkg
petrezselyem 1 csokor
kakukkfű 5 szál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
víz 2 dl