Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldborsós csirkemell Glaser konyhájából

Zöldborsós csirkemell Glaser konyhájából
Zöldborsós csirkemell Glaser konyhájából
32 perc / előkészület: 20 perc főzés: 12 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy gyors húsétel. A mártást ízesíthetjük egy kis tejföllel vagy tejszínnel.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst kockákra vágjuk. A hagymát és a fokhagymát apró kockákra vágjuk.
  2. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat. A húst adagonként enyhén megpirítjuk a forró olajban. Legvégül megfonnyasztjuk a hagymát, hozzáadjuk a fokhagymát, és visszarakjuk a megpirult húsdarabokat.
  3. Hozzáadjuk a zöldborsót. Sóval, borssal és szerecsendióval ízesítjük. Lefedjük, és kb. 10 perc alatt puhára pároljuk.
  4. A keményítőt csomómentesen elkeverjük a tejjel, ráöntjük a húsra, 1-2 percig forraljuk. Megszórjuk a petrezselyemzölddel.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 5 199
elküldve: 1
receptkönyvben: 150
elkészítve: 3/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

borsós csirkeragu, csirkefalatok zöldborsóval, tejes borsós csirkemell

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

poloskeir
poloskeir Sun, 2013-12-29 20:07

Mar sokadszor keszitem el a recepted alapjan ezt az etelt es mindig nagyon finom a vegeredmeny! Egyszeru es nagyszeru :)

284
csirkemell filé 300 g
zöldborsó 100 g
vöröshagyma 1 kis fej
fokhagyma 1 gerezd
napraforgó olaj 1 teáskanál
étkezési keményítő 2 kk
tej 150 ml
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szerecsendió 0 ízlés szerint
petrezselyem 1 ek