r
Nosalty Logó

Zöldbabos rakott karaj

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Kiss Móni
Zöldbabos rakott karaj
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 1180 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 4713 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 151 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    59.1 g

Zsír

  • Összesen
    82.1 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    348 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2837.9 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    51 mg
  • Kálcium
    490 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    127 mg
  • Foszfor
    723 mg
  • Nátrium
    1437 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    53.4 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    487 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    425 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    50 mg
  • D vitamin:
    59 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    99 micro
  • Kolin:
    244 mg
  • Retinol - A vitamin:
    389 micro
  • α-karotin
    62 micro
  • β-karotin
    355 micro
  • β-crypt
    54 micro
  • Likopin
    643 micro
  • Lut-zea
    793 micro
Összesen 1180 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    236.4 g

Zsír

  • Összesen
    328.4 g
  • Telített zsírsav
    152 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    78 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    1394 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11351.5 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    203 mg
  • Kálcium
    1960 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    510 mg
  • Foszfor
    2893 mg
  • Nátrium
    5748 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    213.4 g
  • Cukor
    50 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    1947.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1700 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    201 mg
  • D vitamin:
    235 micro
  • K vitamin:
    114 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    36 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    394 micro
  • Kolin:
    977 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1557 micro
  • α-karotin
    250 micro
  • β-karotin
    1422 micro
  • β-crypt
    216 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    3170 micro
Összesen 4713 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.5 g

Zsír

  • Összesen
    10.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    44 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    362.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    63 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    92 mg
  • Nátrium
    183 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    54 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    50 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    45 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    82 micro
  • Lut-zea
    101 micro
Összesen 151 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A krumplit megfőzzük, majd leszedjük a héját és karikákra vágjuk. A húst megmossuk, majd jól kiklopfoljuk. A zöldbabot és a tojást megmossuk.
  2. A megfőtt zöldbabot, kukoricát egy tálban összekeverjük.
  3. A tojást karikákra vágjuk, a kolbászt pedig negyed részekre (karika, majd félbe). Ezeket hozzáadjuk a zöldbabos kukoricához. Jól összekeverjük.
  4. Egy tepsi alját kiolajozzuk, majd a krumplit letesszük és megsózzuk. A húsokat erre rátesszük, majd a húsra a kolbászos-tojásos-zöldséget. Letakarjuk, majd kb. 30-40 percig 180 fokon puhítjuk. Majd leszedjük a fóliát és a tejfölt elosszuk a tetején.
  5. A paradicsomot karikákra vágjuk, a sajtot pedig kis kockákra. A tejfölre rárakjuk a paradicsomokat, és megszórjuk a sajtkockákkal.
  6. Kb. 15 percre visszatesszük pirulni. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 32x22
  • Sütés ideje: 55 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 118
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 7900
  • Feltöltés dátuma: 2012. április 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Kiss Móni 258 recept

Imádjuk a rakott dolgokat, karajjal nagyon régen készítettem már rakott ételt, hát itt volt az ideje!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek