Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Padlizsános rakott csirke

Padlizsános rakott csirke
Padlizsános rakott csirke
60 perc / előkészület: 30 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Pátmosz receptjét alakítottam kicsit át, hogy a napi fehérjebevitel is meglegyen.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A padlizsánt felkarikázzuk. Besózzuk, és fél óráig állni hagyjuk.
  2. A csirkét felkockázzuk, a fokhagymás fűszerrel összeforgatjuk.
  3. A fokhagymát összezúzzuk, belekeverjük a paradicsomba.
  4. A padlizsánszeleteket letörölgetjük szalvétával. Sózzuk, borsozzuk.
  5. Egy tűzálló tálba rétegezzük a hozzávalókat: padlizsán, paradicsomszósz, mozzarella, csirke, padlizsán, paradicsomszósz, mozzarella.
  6. Végül sütőben megsütjük. Az utolsó 10 perc előtt leöntjük (lekanalazzuk a levét), és készre pirítjuk.

  • sütési hőfok: 220°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 820
elküldve: 5
receptkönyvben: 274
elkészítve: 9/12
Facebookon megjelent: -

szakács

Blondevilke

Mióta szakács: 2010.08.19.
95 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
adag: 1 főre
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csirkés-paradicsomos rakott padlizsán, csirkével rakott padlizsán

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

994
csirkemell filé 500 g
padlizsán 1 db
ételízesítő 0.5 teáskanál
konzerv paradicsom 100 g
fokhagyma 3 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
mozzarella 10 dkg