Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vörösboros-tejszínes harcsa pennével

Vörösboros-tejszínes harcsa pennével
Vörösboros-tejszínes harcsa pennével
40 perc / előkészület: 15 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors és ízletes recept: pikáns tejszínes harcsafilé pennével.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halfilét vágjuk kisebb kockákra, az új- és a vöröshagymát is aprítsuk fel.
  2. Kókuszzsíron dinszteljük meg a hagymát (én wokban készítettem), ha már üveges, reszeljük hozzá a fokhagymát
  3. Adjuk hozzá a halat, fűszerezzük ízlés szerint. Itt még nem kell tökéletesíteni a fűszerezést, hiszen a bor és a tejszín is hozzá lesz még adva.
  4. Közben elkezdhetjük főzni a tésztát sós, kissé olajos vízben.
  5. Öntsük fel a borral a halat, így néhány percig pároljuk.
  6. Párolás után adjuk hozzá a tejszínt, és fűszerezzünk újra, majd óvatosan kevergetve főzzük addig, amíg be nem sűrűsödik.
  7. A kész tésztára halmozva tálaljuk. :)

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 798
elküldve: 0
receptkönyvben: 25
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

nhor

Mióta szakács: 2017.03.31.
7 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: halételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

halas tészta, harcsás penne

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

675
afrikai harcsa 1 g
újhagyma 4 db
vöröshagyma 2 közepes db
fokhagyma 3 gerezd
hal fűszerkeverék 3 kávéskanál
0 ízlés szerint
fehér bors 0 ízlés szerint
kakukkfű 0 ízlés szerint
száraz vörösbor 1 dl
főzőtejszín 5 dl
kókuszzsír 4 ek
penne 35 dkg