Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Virág díszítésű sonkasaláta

Virág díszítésű sonkasaláta
Virág díszítésű sonkasaláta
60 perc / előkészület: 30 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A tetejét bárhogyan lehet dekorálni.

hozzávalók / 4 adag

A salátához

A díszítéshez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sonkát, a főtt tojást, a főtt és megpucolt burgonyát, a meghámozott almát és ecetes uborkát feldaraboljuk.
  2. Összekeverjük a tartárral, borssal és a mustárral, majd elkeverjük egy tálba.
  3. Tetejére húzunk egy vékony réteg tejfölt. A sajtokat a sarkainál befordítjuk.
  4. A közepébe teszünk egy vékony csík sárgarépát.
  5. Fodros petrezselyemmel dekoráljuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 827
elküldve: 0
receptkönyvben: 21
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1102 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

majonézes sonkasaláta, burgonyás sonkasaláta, majonézes burgonyasaláta sonkával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

497
főtt sonka 25 dkg
burgonya 30 dkg
alma 1 db
csemegeuborka 3 db
mustár 1 ek
tartármártás 4 dl
bors 0.5 kk
főtt tojás 3 db
lapkasajt 3 db
sárgarépa 1 db
petrezselyem 1 szál