Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vega kukoricasaláta

Vega kukoricasaláta
Vega kukoricasaláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom, könnyű saláta. A mustárokat lehet variálni, én zöldborsost és dijonit szoktam használni.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A mustárt, mézet, citromlevet, sót és borsot elkeverjük, majd lassan csorgatva hozzákeverjük az olajat (mint majonéz készítésekor), folytonosan keverjük, hogy a mustár felvegye az olajat.
  2. Hozzáadjuk a szójajoghurtot, elkeverjük és ízesítjük, ha nem lenne elég sós. Hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet, snidlinget és a kukoricát.
  3. Hűtőben pár órát érleljük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 6 750
elküldve: 1
receptkönyvben: 104
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Nicki

Mióta szakács: 2012.04.10.
50 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, uzsonna, vacsora
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

szójajoghurtos kukoricasaláta, zöldfűszeres kukoricasaláta, tejmentes kukoricasaláta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

307
csemegekukorica 35 dkg
mustár 1 ek
méz 1 ek
citromlé 1 citromból nyert
olívaolaj 0.5 dl
szőlőmagolaj 0.5 dl
szójajoghurt 1 dl
petrezselyem 1 csokor
snidling 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint