Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vancouveri tonhalkrém

Vancouveri tonhalkrém
Vancouveri tonhalkrém
30 perc / előkészület: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vancouver-i expat barátnőmmel közös főzéseink és borozásaink gyümölcse. Olyan tonhalkrémre vágytunk, ami végre mellőzi a majonézt.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Pirítóssal tálalom.
Behűtött roséval vagy száraz, kellemesen savas fehérborral ajánlom.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tonhalat összekeverjük a vajjal, majd a többi hozzávalóval. A könnyebb keverés érdekében, a hozzávalók közül utolsóként keverjük hozzá a lilahagymát, a kápia paprikát és az olívát.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 987
elküldve: 1
receptkönyvben: 68
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Prospero

Mióta szakács: 2012.04.22.
8 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: mindig
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: sós krémek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

Vancouveri tonhalkrém à la Stephanie, kanadai tonhalkrém, kapros paradicsomos tonhalkrém

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

301
tonhalkonzerv 40 dkg
paradicsomszósz 10 dkg
vaj 10 dkg
fokhagyma 2 gerezd
lila hagyma 1 közepes db
kápia paprika 1 db
fekete olajbogyó 10 dkg
kapor 1 csokor
worcestershire-szósz 15 ml
citromlé 1 ek
dijoni mustár 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
chili 0 ízlés szerint