Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vagdalt hús crede módon

Vagdalt hús crede módon
Vagdalt hús crede módon
85 perc / előkészület: 15 perc sütés: 70 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az Ízek 45 országból című kis füzetből választottam most ki ezt a rendkívül finom receptet, ami az Egyesült Államokból származik. Kicsit más, mint az itt ismert, ugyanakkor mindenki megismerheti, hogy más országokban hogyan készül...!!!!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Egy karácsonyi főfogásként is el tudom képzelni. Az eredeti receptben nem kell a közepébe kolbászt tenni, de én így készítettem. Egy finom burgonyapürével kiváló ünnepi ebéd!!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Minden alapanyagot összegyúrunk, a zöldpaprikát legjobb péppé darálva hozzátenni.
  2. Egy tepsit kikenünk zsírral, és belefektetjük a massza felét, ráhelyezzük a kolbászt, majd a másik adag hússal befedjük.
  3. Középmeleg sütőben, 190 fokon 70 percig sütjük. Közben néha meglocsolva a saját zsírjával.
  4. Ha kihűlt, szépen lehet szeletelni, és akár melegen, akár hidegen is tálalhatjuk. Jó étvágyat!!
  • sütési hőfok: 190°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • költség: 1300 Ft
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 801
elküldve: 1
receptkönyvben: 47
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: 1

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
694 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

egybe fasírt, kolbásszal töltött vagdalt hús, fasírt töltve

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

687
darált marhahús 40 dkg
darált sertéshús 40 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
zöldpaprika 1 közepes db
paradicsomszósz 1 dl
zsemlemorzsa 5 ek
mustár 3 kk
tojás 2 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 teáskanál
borsikafű 1 kávéskanál
kolbász 20 dkg
sertészsír 1 ek