r
Nosalty Logó

Vagdalt hús crede módon

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Iluska
Vagdalt hús crede módon
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 17% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 687 kcal
  • 17% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 2748 kcal
  • 17% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 185 kcal
  • 17% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    58.3 g

Zsír

  • Összesen
    43.1 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    218 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1961.5 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    63 mg
  • Kálcium
    65 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    61 mg
  • Foszfor
    514 mg
  • Nátrium
    1247 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    221.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    53 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    237 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    108 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    3474 micro
  • Lut-zea
    200 micro
Összesen 687 kcal
  • 17% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    233.3 g

Zsír

  • Összesen
    172.2 g
  • Telített zsírsav
    64 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    39 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    870 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7846 g
  • Cink
    25 mg
  • Szelén
    253 mg
  • Kálcium
    259 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    243 mg
  • Foszfor
    2056 mg
  • Nátrium
    4989 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    53.8 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    886.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    212 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    20 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    79 mg
  • D vitamin:
    167 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    53 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    156 micro
  • Kolin:
    948 mg
  • Retinol - A vitamin:
    175 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    433 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    13895 micro
  • Lut-zea
    801 micro
Összesen 2748 kcal
  • 17% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.9 g

Zsír

  • Összesen
    11.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    59 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    533.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    18 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    140 mg
  • Nátrium
    339 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    14 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    64 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    945 micro
  • Lut-zea
    54 micro
Összesen 185 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Minden alapanyagot összegyúrunk, a zöldpaprikát legjobb péppé darálva hozzátenni.
  2. Egy tepsit kikenünk zsírral, és belefektetjük a massza felét, ráhelyezzük a kolbászt, majd a másik adag hússal befedjük.
  3. Középmeleg sütőben, 190 fokon 70 percig sütjük. Közben néha meglocsolva a saját zsírjával.
  4. Ha kihűlt, szépen lehet szeletelni, és akár melegen, akár hidegen is tálalhatjuk. Jó étvágyat!!
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 102
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 8513
  • Feltöltés dátuma: 2015. december 13.

Ajánló

Egy karácsonyi főfogásként is el tudom képzelni. Az eredeti receptben nem kell a közepébe kolbászt tenni, de én így készítettem. Egy finom burgonyapürével kiváló ünnepi ebéd!!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Az Ízek 45 országból című kis füzetből választottam most ki ezt a rendkívül finom receptet, ami az Egyesült Államokból származik. Kicsit más, mint az itt ismert, ugyanakkor mindenki megismerheti, hogy más országokban hogyan készül...!!!!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek