Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egybefasírt

Egybefasírt
Egybefasírt
75 perc / előkészület: 15 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez történik, amikor nincs időm vagy kedvem kicsi fasírtokat göngyölíteni...

hozzávalók / 10 adag

Fasírt

Tetejére

Ezen kívül

Szólj hozzá!

elkészítés

Fasírt

  1. Az apró kockákra vágott hagymákat kevés olajon megpároljuk, rászórjuk a paprikát.
  2. A zsömléket beáztatjuk, kinyomkodjuk.
  3. A darált húst a hagymával, zsömlékkel, tojással, fűszerekkel összedolgozzuk.
  4. Kivajazott, zsemlemorzsával kiszórt sütőformába pakoljuk a massza felét, a főtt tojásoknak kanállal "fészket" készítünk, bele a tojás, rá a maradék anyag, előmelegített sütőben sütjük.

Tetejére

  1. A tejfölt, tojást, sót, reszelt sajtot összekeverjük. Sűrű masszát kell kapnunk, kb. mint a nokedli tésztája. Amikor a fasírtunk már majdnem kész, a tetejére öntjük, és pirospozsgásra sütjük.
  2. Szeletelni akkor lehet szépen, mikor már kihűlt.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 11
össznézettség: 52 522
elküldve: 1
receptkönyvben: 33
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Papillon

Mióta szakács: 2013.09.28.
52 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 10 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

egyben sült fasírt, fasírt tojással töltve, fasírt tejfölös öntettel

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

340
darált sertéshús 1 kg
zsemle 2 db
tojás 1 db
vöröshagyma 3 közepes db
fűszerpaprika 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 1 közepes fej
tejföl 4 ek
tojás 1 db
trappista sajt 10 dkg
0 ízlés szerint
főtt tojás 5 db