Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vadrizs zöldségekkel és borjúval

Vadrizs zöldségekkel és borjúval
Vadrizs zöldségekkel és borjúval
90 perc / előkészület: 15 perc főzés: 75 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Édes és sós egyszere. A vadrizs nem ajánlott mindennapi fogyasztásra.

hozzávalók / 2 adag

rizshez

húshoz

ajánlat

Egy kis eltérés a megszokottól.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát két evőkanál olajon üvegesre pároljuk.
  2. Hozzáadjuk a feketeköményt, turbolyát, gyömbért, fokhagymát, cukrot, és pár percig pároljuk, hogy kioldódjanak az ízek.
  3. A megmosott rizst is beleöntjük a vízzel, és 50 perc alatt megfőzzük.
  4. Közben meghámozzuk a sárgarépát, és felkarikázzuk.
  5. Ha a rizs majdnem teljesen puha, belekeverjük a sárgarépát, és további 15 percig főzzük.
  6. Egy kisebb serpenyőben egy evőkanál olajban megsütjük az apró darabokra vágott borjúhúst, és a rizs tetejére szórva tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 310
elküldve: 0
receptkönyvben: 4
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

sWaddyWaddy

Mióta szakács: 2013.09.01.
398 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
maradék ételből: maradék húsból
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

vad rizs tál, édes-sós borjú rizzsel, zöldséges rizs borjúhússal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

538
vöröshagyma 1 közepes db
olívaolaj 2 ek
feketekömény 1 kávéskanál
turbolya 1 teáskanál
gyömbérpor 1 kávéskanál
vadrizs 15 dkg
víz 7.5 dl
sárgarépa 2 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
nádcukor 3 ek
olívaolaj 1 ek
borjúhús 10 dkg