r
Nosalty Logó

Színes-borsos steak barna mártással

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Szimran
Színes-borsos steak barna mártással
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 359 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 1434 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 116 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26.9 g

Zsír

  • Összesen
    23.3 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    139 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    610.1 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    94 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    43 mg
  • Foszfor
    305 mg
  • Nátrium
    149 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    171.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    97 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    94 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    32 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    15 micro
Összesen 359 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    107.5 g

Zsír

  • Összesen
    93.1 g
  • Telített zsírsav
    48 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    557 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2440.2 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    51 mg
  • Kálcium
    377 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    171 mg
  • Foszfor
    1218 mg
  • Nátrium
    597 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.7 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    685.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    389 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    35 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    101 micro
  • Kolin:
    53 mg
  • Retinol - A vitamin:
    378 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    127 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    61 micro
Összesen 1434 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.8 g

Zsír

  • Összesen
    7.6 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    199 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    31 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    99 mg
  • Nátrium
    49 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    32 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 116 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst enyhén klopfoljuk ki. A vöröshagymát tisztítsuk meg és daraboljuk fel nagyon finomra. Egy serpenyőben olvasszuk fel a vajat. Süssünk aranybarna kérget a hússzeletekre. Kb. 4-5 perc alatt oldalanként. Majd vegyük ki a hússzeleteket, és tegyük pár percre félre.
  2. A serpenyőben pirítsuk meg a hagymát, majd öntsük fel a konyakkal. Öntsük hozzá a tejszínt, főzzük sűrűre lassú lángon, és fűszerezzük sóval, cayenne borssal, zöld borssal. Tegyük vissza a hússzeleteket, főzzük készre, szórjuk meg a vörös borssal is.
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 86
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 4123
  • Feltöltés dátuma: 2019. május 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Színes-borsos steak barna mártással
Szimran 144 recept

Krokettel, salátával egy pikáns, mégis harmonikus ízvilág. A bors mennyiségét ízlés szerint csökkenthető.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...