Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Színes-borsos steak barna mártással

Színes-borsos steak barna mártással
Színes-borsos steak barna mártással
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Krokettel, salátával egy pikáns, mégis harmonikus ízvilág. A bors mennyiségét ízlés szerint csökkenthető.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst enyhén klopfoljuk ki. A vöröshagymát tisztítsuk meg és daraboljuk fel nagyon finomra. Egy serpenyőben olvasszuk fel a vajat. Süssünk aranybarna kérget a hússzeletekre. Kb. 4-5 perc alatt oldalanként. Majd vegyük ki a hússzeleteket, és tegyük pár percre félre.
  2. A serpenyőben pirítsuk meg a hagymát, majd öntsük fel a konyakkal. Öntsük hozzá a tejszínt, főzzük sűrűre lassú lángon, és fűszerezzük sóval, cayenne borssal, zöld borssal. Tegyük vissza a hússzeleteket, főzzük készre, szórjuk meg a vörös borssal is.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 794
elküldve: 0
receptkönyvben: 31
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Szimran

Mióta szakács: 2017.04.28.
115 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: német
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

borjú steak

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

358
borjúkaraj 800 g
cayenne bors 1 teáskanál
zöldbors 3 ek
rózsabors 2 ek
fekete bors 1 ek
vöröshagyma 1 nagy db
konyak 2 ek
vaj 2 ek
főzőtejszín 200 ml
0 ízlés szerint