Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalas gnocchi sütőben sütve

Tonhalas gnocchi sütőben sütve
Tonhalas gnocchi sütőben sütve
45 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Régóta kedvencem a gnocchi, és most sikerült akciósan hozzájutnom, így csináltam egy laktató, finom vacsorát. A változatosság kedvéért bazsalikomos és gombás gnocchit használtam vegyesen.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kinyomott fokhagymát és a felaprított vöröshagymát dinszteljük meg az olajon.
  2. Hozzáadjuk a karikákra vágott olajbogyót és a tonhalat. Jól elkeverjük, majd felöntjük a paradicsommal.
  3. Pár percig főzzük, amíg a hozzávalók megpuhulnak, közben ízesítjük a fűszerekkel.
  4. Egy nagy jénai tálban elterítjük vegyesen a gnocchit, majd ráöntjük a paradicsomos szószt. Jól összekeverjük.
  5. A tetejét vastagon megszórjuk sajttal, majd sütőben 180 fokon 25 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • költség: 2500 Ft
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 643
elküldve: 0
receptkönyvben: 16
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Séfbácsi92

Mióta szakács: 2019.02.06.
18 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: tészta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

csőben sült gnocchi

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

588
gnocchi 1 kg
tonhalkonzerv 340 g
ementáli sajt 20 dkg
olajbogyó 80 g
passzírozott paradicsom 100 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
bazsalikom 3 tk
oregánó 3 tk
0 ízlés szerint
olívaolaj 2 ek