r
Nosalty Logó

Töltött rántott karaj burgonyasalátával

Smaragd konyha
Töltött rántott karaj burgonyasalátával
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

Töltött rántott karaj

Burgonyasaláta

1143
Kalória
62g
Fehérje
124.3g
Szénhidrát
42g
Zsír
305.4g
Víz
222.6g
Koleszterin
8.3g
Élelmi rost
10.3g
Cukor
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Töltött rántott karaj

Burgonyasaláta

Összesen 1143 kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Töltött rántott karaj

Burgonyasaláta

Összesen 5711 kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Töltött rántott karaj

Burgonyasaláta

Összesen 163 kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    62 g

Zsír

  • Összesen
    42 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    223 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2281.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    91 mg
  • Kálcium
    360 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    129 mg
  • Foszfor
    762 mg
  • Nátrium
    925 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    124.3 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

Víz

  • Összesen
    305.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    145 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    48 mg
  • D vitamin:
    55 micro
  • K vitamin:
    160 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    138 micro
  • Kolin:
    211 mg
  • Retinol - A vitamin:
    106 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    469 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    675 micro
Összesen 1143 kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    310.1 g

Zsír

  • Összesen
    209.9 g
  • Telített zsírsav
    58 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    108 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    46 g
  • Koleszterin
    1113 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11405.5 g
  • Cink
    29 mg
  • Szelén
    454 mg
  • Kálcium
    1799 mg
  • Vas
    34 mg
  • Magnézium
    643 mg
  • Foszfor
    3811 mg
  • Nátrium
    4626 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    621.7 g
  • Cukor
    51 mg
  • Élelmi rost
    41 mg

Víz

  • Összesen
    1527 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    725 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    26 mg
  • C vitamin:
    239 mg
  • D vitamin:
    277 micro
  • K vitamin:
    798 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    75 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    689 micro
  • Kolin:
    1055 mg
  • Retinol - A vitamin:
    530 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    2345 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    3376 micro
Összesen 5711 kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.9 g

Zsír

  • Összesen
    6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    325.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    109 mg
  • Nátrium
    132 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    17.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    43.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    21 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    67 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    96 micro
Összesen 163 kcal

Elkészítés

Töltött rántott karaj

  1. Az 1 ujjnyi vastag hús szeleteket még kétfelé nyitjuk, és kiklopfoljuk, besózzuk mind a két oldalát.
  2. Az egyik felére rátesszük a sonkát, sajtot, ráhajtjuk a másik felét.
  3. Bepanírozzuk.
  4. Kisütjük az olajban.

Burgonyasaláta

  1. Megtisztított burgonyát sós vízben megfőzzük.
  2. Langyosra kihűtjük és lepucoljuk, karikára szeljük.
  3. A felmelegített alaplébe tesszük a karikára szeletelt lilahagymát és az ecetet, olajat, citromlét, mustárt, cukrot, sót, borsot. Összekeverjük és ráöntjük a burgonyára, és az apróra vágott petrezselyem zöldjét rászórjuk.
  4. Lehűtjük.
  5. A frissen kisütött hús szeleteket a hidegre hűlt salátával, rizzsel tálaljuk. Jó étvágyat.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 p
  • Főzés ideje: 20 p
  • Sütés ideje: 22 p

Lányomnál voltunk, és megkért, hogy a sok kedvencéből készítsem el neki az egyiket. A meleg rántott hús és a rizs a hideg burgonyasalátával igazán laktató kombináció. Már nagyon sokszor elkészítettem.

További receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...