r
Nosalty Logó

Novgorodi töltött csirkemell

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Lizinka_
Novgorodi töltött csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 22% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 317 kcal
  • 22% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 1266 kcal
  • 22% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 179 kcal
  • 22% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35.9 g

Zsír

  • Összesen
    18 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    110 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    876.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    185 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    42 mg
  • Foszfor
    381 mg
  • Nátrium
    232 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.3 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    111.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    69 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    105 mg
  • Retinol - A vitamin:
    68 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 317 kcal
  • 22% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    143.6 g

Zsír

  • Összesen
    71.9 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    439 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3504.3 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    138 mg
  • Kálcium
    739 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    167 mg
  • Foszfor
    1524 mg
  • Nátrium
    927 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.2 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    447.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    275 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    48 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    53 micro
  • Kolin:
    422 mg
  • Retinol - A vitamin:
    271 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    49 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 1266 kcal
  • 22% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.2 g

Zsír

  • Összesen
    10.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    493.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    104 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    215 mg
  • Nátrium
    131 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.2 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    63 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    59 mg
  • Retinol - A vitamin:
    38 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 179 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sajtot 4 egyenlő hasábra vágjuk, melyeknek a hossza kb. 7cm. A sajthasábokat beletekerjük egy-egy szelet gépsonkába.
  2. A fél csirkemellekbe egy éles, hegyes késsel zsebet vágunk. Ebbe tesszük a sonkával betekert sajtot. A nyílást egy hústűvel rögzítjük. A hús mindkét oldalát megsózzuk.
  3. Egy tűzálló tálba tesszük az olívaolajat (3 ek.) és a vizet. Ezután egymás mellé belefektetjük a csirkemelleket. A hús tetejét meglocsoljuk egy kevéske olajjal (1 ek.). Rátesszük a csipet borsot.
  4. Alufóliával letakarjuk, és előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük. Ezután levesszük róla a fóliát, és a pecsenyelével locsolgatva sütjük még pár percig, hogy egy kis színt kapjon. Tetszőleges körettel, melegen kínáljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x40
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 114
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4543
  • Feltöltés dátuma: 2016. szeptember 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Novgorodi töltött csirkemell
Lizinka_ 589 recept

Ez a recept egy orosz nyelvet tanító barátunktól származik. Nincs túlbonyolítva, egyszerű a fűszerezése, az elkészítése - és mégis nagyon finom!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

5 étel, ami fiatalon tartja a bőrt

Habár ma már rengeteg csúcstechnológiával fejlesztett csodakrémet találunk a szépségápolás piacán, a legtöbbet mégis a helyes táplalkozással tehetünk bőrünk egészségéért. Hétköznapi ételekről van szó, amik más és más tulajdonságát védik a bőrünknek, úgy mint a feszessége vagy éppen a puhasága. Most mutatunk neked 5 olyan ételt, aminek fogyasztásával úgy érezheted, sokáig huszonéves maradsz!

Balogh Lilla

További cikkek