Nosalty Logó

Töltött csirkecomb 7.

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
szabcsi
Töltött csirkecomb 7.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 15% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 1004 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 4012 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 220 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    62.3 g

Zsír

  • Összesen
    55.4 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    400 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2369.2 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    94 mg
  • Kálcium
    437 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    103 mg
  • Foszfor
    705 mg
  • Nátrium
    1017 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    60.7 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    232.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    228 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    47 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    137 micro
  • Kolin:
    242 mg
  • Retinol - A vitamin:
    227 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    459 micro
Összesen 1004 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    249.3 g

Zsír

  • Összesen
    221.7 g
  • Telített zsírsav
    72 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    82 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    41 g
  • Koleszterin
    1601 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9476.7 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    375 mg
  • Kálcium
    1749 mg
  • Vas
    27 mg
  • Magnézium
    412 mg
  • Foszfor
    2818 mg
  • Nátrium
    4067 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    242.9 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    929.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    912 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    189 micro
  • K vitamin:
    46 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    67 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    549 micro
  • Kolin:
    966 mg
  • Retinol - A vitamin:
    909 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    55 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1837 micro
Összesen 4012 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.7 g

Zsír

  • Összesen
    12.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    88 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    519.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    96 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    155 mg
  • Nátrium
    223 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    51 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    50 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    53 mg
  • Retinol - A vitamin:
    50 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    101 micro
Összesen 220 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Megfőzzük a tojást.
  2. A csirkecombot megmossuk, de a bőrét rajtahagyjuk, mert az alá kerül a töltelék.
  3. A fél kg kenyeret beáztatjuk vízbe, majd alaposan kinyomkodjuk belőle a vizet.
  4. Elkészítjük a tölteléket: egy tálba összekeverjük a kinyomkodott kenyeret, a főtt tojást, a nyers tojást, a reszelt sajtot, a pirospaprikát, a bazsalikomot, ezt ízesítjük a fokhagymával, sóval, borssal és az ételízesítővel.
  5. Alaposan összegyúrjuk.
  6. A megmosot csirkecombot sózzuk, borsozzuk és a bőre alá töltünk annyi tölteléket, amennyi belefér.
  7. Kiolajozott tepsibe helyezzük, öntünk rá egy pici vizet (csak a párolás miatt) és lefedjük alufóliával.
  8. Sütőben 60 percig sütjük, majd levesszük róla az alufóliát és visszarakjuk a sütőbe addig, amíg meg nem pirul.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 35×24×5
  • Sütés ideje: 80 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 6360
  • Feltöltés dátuma: 2011. július 14.

Ajánló

Szerintem pirított burgonyával a legjobb.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

szabcsi 4 recept

Imádja a családom a töltött csirkecombot és mindig egy picit másképp készítem, ez lett az eddigi legjobb:)

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.