r
Nosalty Logó

Töltött cannelloni darált hússal

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Töltött cannelloni darált hússal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 13% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Töltelékhez:

Mártáshoz:

Tésztához:

Összesen 1983 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Töltelékhez:

Mártáshoz:

Tésztához:

Összesen 7930 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Töltelékhez:

Mártáshoz:

Tésztához:

Összesen 287 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    75 g

Zsír

  • Összesen
    90.2 g
  • Telített zsírsav
    36 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    219 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2266.3 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    197 mg
  • Kálcium
    519 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    179 mg
  • Foszfor
    959 mg
  • Nátrium
    392 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    210.7 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    191.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    358 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    612 micro
  • Kolin:
    148 mg
  • Retinol - A vitamin:
    352 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    63 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    51 micro
Összesen 1983 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    300.2 g

Zsír

  • Összesen
    361 g
  • Telített zsírsav
    145 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    126 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    57 g
  • Koleszterin
    878 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9065.1 g
  • Cink
    28 mg
  • Szelén
    788 mg
  • Kálcium
    2078 mg
  • Vas
    38 mg
  • Magnézium
    715 mg
  • Foszfor
    3838 mg
  • Nátrium
    1567 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    10 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    842.6 g
  • Cukor
    58 mg
  • Élelmi rost
    35 mg

VÍZ

  • Összesen
    767.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1431 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    41 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    122 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    12 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    104 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2448 micro
  • Kolin:
    593 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1409 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    252 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    205 micro
Összesen 7930 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.9 g

Zsír

  • Összesen
    13.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    329.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    75 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    139 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    27.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    52 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    89 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    51 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7 micro
Összesen 287 Kcal

Hozzávalók

Töltelékhez:

Mártáshoz:

Tésztához:

Elkészítés

Töltelékhez:

  1. A vöröshagymát apróra vágjuk, kevés zsiradékon dinszteljük, belerakjuk a szalonnát, és kissé megsütjük.
  2. Ezután jön a darált hús, kb. 10 percig kevergetjük, majd a só, bors, és végül belereszeljük a fokhagymát. Mindezt összekeverjük.
  3. A mártáshoz a vajon megfuttatjuk a lisztet, felöntjük tejjel, hozzáadjuk a tejfölt, összeforraljuk. Lassú tűzön hozzákeverjük a reszelt sajtot, sűrűre főzzük.
  4. A mártásnak negyedével kikenünk egy kisebb tepsit, beletesszük szép sorban a megtöltött tésztarudakat. A tésztát nyersen töltjük, nem kell főzni!
  5. Végül a maradék mártással leöntjük, és előmelegített sütőben 30 percig sütjük 220 fokon.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 255
  • Tegnapi nézettség: 9
  • 7 napos nézettség: 71
  • Össznézettség: 57632
  • Feltöltés dátuma: 2014. december 03.

Ajánló

Tuti recept!!! 

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Ezek a finom ízek egymással jól harmonizálnak, így ez az étel az én kedvencem is.

Hozzászólások (0)

Hozzávalók

Töltelékhez:

Mártáshoz:

Tésztához:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Mélyszegénységben élő romák által termelt kovászos uborka kerül ebbe a...

A Kiútprogram és a budapesti Babka Deli együttműködéséből született első kovászos uborka, amely a program őstermelőinek uborkájából készült, és amely az észak-kelet magyarországi roma családoknak segít, hogy uborkatermelővé váljanak. Az ő uborkájukból készül a Deli házi kovászos uborkája, amely felkerül a Babka Deli állandó nyári kínálatába, valamint étlapjára is.