Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tökmagolajos babsaláta

Tökmagolajos babsaláta
Tökmagolajos babsaláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Őrségi babsaláta kicsit másképpen.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát felkarikázzuk, a metélőhagymát és a petrezselymet apróra vágjuk. Jól összeforgatjuk a már előre összekevert borecettel és mézzel.
  2. Amennyiben babkonzervet használtunk, akkor csupán annyi a dolgunk, hogy leöntjük, és lecsöpögtetjük egy szűrű segítségével. Beletesszük a tökmagot, sózzuk és borsozzuk, majd a fenti (mondhatni) salátadresszinget is jól beledolgozzuk. Ezután hasonlóan járunk el a finom tökmagolajunkkal is, és pár órás hűtőben pihentetés után, már össze is áll ez a roppant egyszerű, mégis igazán laktató és ízletes saláta.
  3. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 667
elküldve: 0
receptkönyvben: 17
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

janettaylor

Mióta szakács: 2017.04.02.
105 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: saláta
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
kalória: magas
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

hagymás babsaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

762
vörösbab 50 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
tökmag 10 dkg
petrezselyem 1 csokor
metélőhagyma 1 csokor
tökmagolaj 1 dl
vörösborecet 1 ek
méz 1.5 ek
0 ízlés szerint
fehér bors 0 ízlés szerint