Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tökmagpesztós casareccia, rozmaringgal

Tökmagpesztós casareccia, rozmaringgal
Tökmagpesztós casareccia, rozmaringgal
nagyon gyors étel | szponzorált tartalom
25 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Pillanatok alatt elkészíthető, üde, friss, tavaszi tökmagpesztós tészta, ami biztosan a család kedvence lesz! :)

hozzávalók / 2 adag

A tésztához

A pesztóhoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy nagy lábasban vizet forralunk, majd megsózzuk, és puhára főzzük a tésztát.
  2. Közben elkészítjük a pesztót. Egy aprítógépbe szórjuk a sajt kivételével az összes alapanyagot, majd krémesre daráljuk. Jöhet az aprítóba a lereszelt parmezán sajt, majd egy újabb darálás következik, és készen is vagyunk.
  3. A megfőtt tésztát leszűrjük, és egy nagy tálban elkeverjük a pesztóval.
  4. Félbevágott koktélparadicsomokkal, kevés tökmaggal, reszelt sajttal és bazsalikommal díszítve tálaljuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 1 007
elküldve: 0
receptkönyvben: 40
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

IKEA

Mióta szakács: 2016.12.13.
17 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

pesto-s tészta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

923
tészta 25 dkg
koktélparadicsom 10 db
tökmag 25 g
parmezán sajt 25 g
0 ízlés szerint
bazsalikom 1 marék
kakukkfű 1 tk
tökmag 2 ek
fokhagyma 2 gerezd
citromlé 0.5 citromból nyert
víz 0.5 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
repceolaj 0.5 dl
parmezán sajt 50 g